Voor de behandeling van een produkt daadwerkelijk begint gaat er een heel proces aan vooraf.

Vanaf het moment van het eerste contact wordt er door onze medewerkers kritisch naar de gegevens gekeken.

Een normale behandeling begint veelal met een telefonische aanvraag. Hierbij kan aan de hand van de tekening van het produkt een offerte uitgebracht worden of er wordt afgesproken dat er op basis van nacalculatie zal worden gewerkt. Elektrolytisch inkleuren gebeurd net als bij organisch inkleuren in
de open anodiseerlaag.

Hierna volgt de binnenkomst van het produkt. Dit wordt door ons zorgvuldig uitgepakt en vergeleken met de bijgeleverde tekening, zodat we zeker weten dat we het juiste produkt hebben.

Ook wordt er gekeken naar de gewenste behandeling en eventuele bijzonderheden aan het produkt. Denkt u hierbij aan zichtzijdes, gaatjes met een kleine maattolerantie (bijv 8H7), niet doorlopende gaatjes, plaatsen waar geen behandeling mag plaatsvinden o.i.d..

Als onze medewerkers er van overtuigt zijn dat ze weten hoe ze het produkt moeten gaan behandelen wordt het op rekken of stangen geklemd waarna het produkt in diverse baden een behandelingen zal ondergaan. Na het laatste bad wordt het produkt gedroogd, voor de laatste maal gecontroleerd en gemeten, ingepakt en gereed gemaakt voor verzending. Om dit hele proces met uw eigen ogen te kunnen aanschouwen nodigen wij u graag uit eens een bezoekje bij af te leggen.